Meer resultaten voor zonnebril voor kinderen

zonnebril
Bij Optica op de Kustlaan te Knokke vindt u altijd de zonnebril die bij u past. Bij ons kiest u uit het meest gevarieerde assortiment zonnebrillen! Optica Knokke biedt u een ruime keuze aan Zonnebrillen. U kan kiezen uit stijlvolle klassieke en trendy zonnebrillen. Wij beschikken steeds over de laatste collecties. Ons deskundig advies bij het kiezen van uw zonnebril houdt rekening met uw persoonlijke voorkeur alsook de vorm van uw gezicht. Kinderogen zijn extra kwetsbaar voor UV-stralen. Gelukkig hoeft een goede zonnebril niet duur te zijn! Al onze kinderzonnebrillen zijn ook voorzien van glazen met een goede UV-bescherming. Hebt u een nieuwe zonnebril nodig?
De leukste zonnebrillen voor kinderen! MiniMe.nl.
Witte piloten zonnebril Riverisland.nl 6. Zwarte retro zonnebril Riverisland.nl 6. Donkerblauwe zonnebril van Dielay Bol.com 695. Ray-Ban Clubmaster Bol.com 69. Roze zonnebril van Sinner Bol.com 1999. Blauwe retro zonnebril Riverisland.nl 6. unisex zonnebrillen voor kinderen. Er zijn ook genoeg zonnebrillen die niet perse voor een jongen of een meisje zijn. Deze unisex brillen zijn minstens net zo leuk! Aviator zonnebril van Ray-Ban Bol.com 59. Zwarte zonnebril van Baby Banz Bol.com 2390. Blauwe zonnebril Mango.com 999. Blauwe zonnebril van Sinner Bol.com 1999. Zwarte zonnebril van Babiators Bol.com 3595. Gouden Ray-Ban Bijenkorf.nl 119. Zonnebrillen voor je kind op sterkte. Heeft jouw kindje een zonnebril op sterkte nodig dan kun je het beste even langs de opticien gaan.
chalet-le-lodze.com
Real Kids Shades zonnebrillen.
Real Kids Shades zonnebrillen. Blade 7 10 De RKS Blade is een super coole kinder zonnebril met open onderkant. De Blade is stootvast perfect dus voor allerlei buiten activiteiten. De zonnebril wordt geleverd in een handig doorzichtig opber. Blaze 7 Sportieve zonnebil met mooi gevormde pootjes en stoere glazen zonder rand aan de onderkant. Kenmerken Real Kids Blaze zonnebril 100% UVA/UVB zonbescherming Polycarbonaat montuur met anti slip. Bolt Flex 4 7 Kinder zonnebril in twee kleuren met flexibel onbreekbaar montuur. Deze zonnebril heeft een sportieve stijl met stoere kleuren. Het montuur is super flexibel zodat uw kind de zonnebril heen en weer. Breeze Flex 4 7 Kinder zonnebril in twee kleuren met flexibel onbreekbaar montuur.
Helft kinderen draagt geen zonnebril.
Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid. Zoek door de website Zoeken. zaterdag 11 maart 2017. Helft kinderen draagt geen zonnebril. Jolanda Niemantsverdriet Nieuwsbericht van 10-10-2013 Gewijzigd op 09-12-2016. Ruim de helft van de ouders zet hun kind geen zonnebril op terwijl bescherming tegen de zon bij kinderen nog belangrijker is dan bij volwassenen. Dat blijkt uit een onderzoek van Kien in opdracht van lenzenproducent Bausch Lomb onder meer dan 500 ouders. Van de ondervraagde ouders denkt 36 procent dat lezen bij onvoldoende licht slecht is voor de ogen. Dat leidt hoogstens tot vermoeide ogen niet tot blijvende schade.
Overzet zonnebril voor kinderen.
Prijs van laag naar hoog. Prijs van hoog naar laag. Vorige 1 / 2 Volgende. Overzet zonnebril Benjamin blue XS. Overzet zonnebril Benjamin red XS. Overzet zonnebril Guardian pink XS.
SINNER Richmond wayfarer zonnebril voor kinderen Online kopen.
De SINNER Richmond wayfarer zonnebril voor kinderen is een makkelijk model waar kinderen dol op zijn. De lichtgewicht bril draagt comfortabel. De Polycarbonaat spiegellenzen in Categorie 3 zorgen voor een optimale bescherming van de ogen. Beschikbaar in zwart blauw lichtblauw en roze.
Polaroid 8015N-kids zonnebril bij Hans Anders.
Terug Zonnebrillen Zonnebrillen Polaroid 8015N-kids. Een leuke stoere piloten zonnebril voor kinderen uit de Polaroid collectie. Het montuur is goudkleurig met spiegelglazen. Bewaar en pas online. in al onze winkels. thuis of in een filiaal.
Goedkope zonnebrillen voor kinderen Pearle Opticiens.
Zonder zonnebril naar buiten gaan vormt echter een groot risico voor de kinderogen. De ooglens van een kind bevat namelijk minder pigment en de pupillen van kinderen zijn wijder en groter dan die van volwassenen. Hierdoor valt er meer schadelijk UV-licht in het oog. Onze opticiens helpen uw kind graag. Kom langs in één van onze winkels of maak alvast een afspraak. Altijd de beste zorg.
Zonnebrillen voor baby's en kinderen VolZicht.
Ik ben zelf jarenlang verslaafd geweest aan de zonnebril en kon het gewone daglicht niet verdragen. Als kinderen van baby af aan gewend raken aan de zonnebril creëren we voor in de toekomst lichtschuwe kinderen. Door in het zonlicht te zijn maken we onder andere de stof serotonine aan een stofje waardoor we ons goed voelen. Als het donker wordt wordt deze serotonine omgezet in melatonine. Dit stofje zorgt er voor dat we ons diep kunnen ontspannen en lekker kunnen slapen. Haal je de duisternis weg door felle lampen te branden of achter de televisie computer of een ander draagbaar scherm te zitten krijgt je lichaam niet goed de kans melatonine aan te maken om te ontspannen en in slaap te komen.

Contacteer ons